Wadlopen in stilte

 

We gaan wadlopen met ruime aandacht voor de stilte het Wad. Een gebied van ongekende weidsheid en ongereptheid. Je ruikt de geuren van slib, zout water, zeewier. Het grootste deel van de tocht wordt niet gepraat. Natuurlijk is er op regelmatige tijdstippen gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, wat te drinken, iets te eten en/of bij te praten.

 

Deze tocht kent twee begeleiders: als wadloopgids ben ik verantwoordelijk voor het technische deel . Marijke Boes is holistisch leefstijlcoach en Kundalini yoga docent. Zij leert ons het Wad op een meer intensieve manier te ervaren, want er is meer te beleven op het Wad.

  

Marijke verzorgt tijdens deze tocht een aantal aandachts- en ademhalingsoefeningen. Hierdoor kunnen we openstaan voor alles wat het Wad ons te bieden heeft. We laten onze zintuigen spreken en proberen antwoorden te vinden op de volgende vragen:

 

     Wat heeft het Wad je te vertellen?

     Wat wil het Wad je laten zien?

     Wat voel je?

     Wat ruik je?

 

Op deze manier voegen we een extra dimensie toe aan onze beleving van het Wad.

 

Route

Deze wadlooptocht in stilte lopen we op de route naar de Engelsmanplaat. De plaats van vertrek is ook de plaats van aankomst: de parkeerplaats even ten oosten van Wierum in de kop van Friesland.

De route staat beschreven op de pagina Routes.

 

Geplande tochten:

Datum Tocht  omschrijving Vertrektijd Aantal vrije plaatsen
       

Wanneer wordt deze tocht gelopen?

Je kunt je aanmelden door op onderstaande button te drukken:

(Let op: dit is een 'normale', geklede tocht. Dus NIET naturistisch)Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen door op onderstaande button te drukken:

Je kunt je voor deze tocht aanmelden op de aanmeldpagina. Druk op onderstaande button: